hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Pátek 5 Leden, 2018 15:21



zpět > naše turnaje

 

8.-9.4.2017 GPB U17 Brno

Pětičlenná výprava z našeho oddílu opět výborně obstála na republikové úrovni.
Michal Grund byl v singlu zastaven až v nedělním semifinále. Ale i v ostatních disciplínách došel do stejné fáze pavouka, jen ve čtyřhře si to trochu "pokazil", ale určitě mu to nevadilo, protože s Adamem celý turnaj totiž vyhráli :-)
Léňa Kmoníčková v singlu skončila po nadějném výkonu ve čtvrtfinále a nejdále se nakonec dostala v deblu s Veronikou Čihákovou, kde společně nepoznali prohru a odváží si taky čtyři stovky bodů do žebříčku.
Péťa Janoušek sahal po největším úspěchu ve smíšené čtyřhře, kdy ovšem s Lídou Kusou nedokázali využít čtyř (!) mečbolů proti nasazeným jedničkám Brázda/Chadimová, a skončili tak ve třetím kole.
Adam Ehm s Káťou Valentovou těsně padli v semifinále mixu. Adam mohl hrát pouze párovky, a tak si počkal ještě na čtyřhru a tam s Michalem nezaváhali. Finále na tři sety se stalo jejich kořistí, a jak už bylo výše napsáno, umístili se na příčce nejvyšší!
Káťa určitě nebude spokojená s dvouhrou, kde prohrála hned úvodní zápas… ale chuť si spravila taky v párovkách. Mix už byl zmíněn a v deblu s Adélou Chadimovou vybojovaly velmi pěkné dělené třetí místo.
Takže pokud dobře počítám, pět pardubických badmintonistů přivezlo osm umístění na bedně. Blahopřání patří všem spolu s přáním pevného zdraví!
Martin J.

Fotogalerie|výsledky

 


NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri