hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



zpět > naše turnaje

 

dĚtskÝ badmintonovÝ turnaj
Hradec krÁlovÉ - 8. 10. 2016

Další dětský turnaj v sousedním Hradci, který se tentokrát nehrál na tradičních kurtech ZŠ, ale v tamní tzv. "plechovce" však opět znamenal pro náš oddíl pozice na pomyslném pódiu. Samozřejmě se o to zasloužili ti nejsnaživější.
Áďa Urbancová v nejmladší kategorii získala stříbro a rozhodla se tak zřejmě vydat cestou sběru medailí, stejně jako její kolegové Kryštof Ježek a Martin Hykel, kteří v obvyklém pořadí tentokrát brali stříbro a bronz.
O kategorii výše, tedy U11 se o medaili postarala další naše Áďa - Fridrichová, které k bronzu napomohl jeden z nejhezčích výkonů na turnajích vůbec. Barča Kulhánková se sice rvala jako lvice, ale na postup ze skupiny to, bohužel, nestačilo. Je tedy pochopitelné, že slza se nedala udržet. Naštěstí však byla v dosahu nejen coachova & otcova náruč, ale i ta mámina. Adam Burget ve stejné věkové kategorii s jasnou převahou postoupil ze skupiny, ale hned v prvním kole pavouka vypadl. Největší škoda je, že Adam si nenechal poradit a prakticky celou druhou půlku rozhodujícího setu odehrál s "odrbaným" míčem, což neznamenalo nic jiného, než že nedokázal soupeře zatlačit na zadní čáru a tudíž tahal za kratší konec až do samotného závěru. Doufejme, že bude platit pravidlo, že chybami se člověk učí. Jinak to 100%-ně bylo na medaili.
A tak zbývá nakonec to nejlepší, a to zlato, které se nakonec podařilo přeci jen také vydolovat. Zasloužil se o to asi nejpřekvapivěji Dominik Wsol, který si poradil s celým startovním polem a po zásluze si odvezl kov ten nejcennější. Snad to bude příslibem do dalšího nadšení v tréninku...!
Všem gratuluji k výsledkům, ale především předvedeným bojovným výkonům, z kterých netradičně malinko vybočil Martin Hykel. Ten se bohužel na tento turnaj trochu hůře vyspal, ale i přesto placku odvezl.
Nevím, nevím Kryštofe, jak to bude vypadat, až se ten Martin na tebe vyspí pořádně... :-)
--
TomS.


NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri