hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Středa 18 Květen, 2016 9:42



 

 

3. GPA U13 – PODOLÍ U BRNA, 28.2.-1.3. 2015

TJ Sokol Polabiny Pardubice - badminton - turnaj pro dospělé 2010

hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Středa 18 Květen, 2016 10:15



 

 

3. GPA U13 – PODOLÍ U BRNA, 28.2.-1.3. 2015

Na třetí republikový turnaj nejvyšší kategorie A přijela z Pardubic obvyklá čtveřice Kateřina Valentová, Lucie Krpatová, Petr Janoušek a Adam Ehm. Naši zástupci opět přivezli výborné výsledky.

Sice se nám vyhnuly nepříjemnosti typu úmyslně vypuštěných kol u našich aut (což postihlo několik okolostojících vozů), ale nevyvarovali jsme se jednoho zranění v našem družstvu a to konkrétně u Lucky Krpatové, která na začátku nedělního semifinále dvouhry špatně došlápla při výpadu a pochroumala si tak pravou nohu. Další účast v turnaji pro ni byla vyloučená, takže musela vzdát jak finále čtyřhry, tak i finále mixu. I tak ale její výborné výkony a do té doby hladký postup turnajem zaslouží pochvalu – přivezla si dvě stříbra z obou párovek a navíc i bronz z dvouhry. Přejeme brzké zotavení.

Ve smíšené čtyřhře přešli Adam s Káťou po těsném vítězství do druhého kola, kde už je ale přehrála sehraná dvojice z Klimkovic. Péťa s Lídou Kusou z Benátek (3/4) přemohli opět po boji kladenské soupeře, ale ve čtvrtfinále už odešli poraženi také kvůli zdravotní indispozici benátecké spoluhráčky.

Úvodní zápas singlu se moc nevydařil Kátě. Všechny nepřesnosti prvního zápasu ale napravila v boji o pořadí, kdy naopak skvěle zvítězila nad Annou Kohoutovou z Mostu. Adam (5/8) si zkusil tu více spodní část pavouka, který mu po dvou vítězstvích přidělil utkání s nasazenou dvojkou Janoštíkem, kterému byl alespoň v prvním setu velmi vyrovnaným soupeřem. Péťa (5/8) osadil také dělené 5. místo, přičemž postup do semifinále nebyl tak daleko – příliš mnoho těsných autů nejspíš rozhodlo o průběhu utkání…

Debly nebyly příliš úspěšné pro Káťu s Lídou, které po třech setech skončily v prvním kole. Adam s Péťou (3/4) dostali nalosované snad nejtěžší nenasazené soupeře. Obě tato utkání zvládli výborně, byla přece jen znát jejich sehranost. Semifinále bylo možno odehrát ještě v sobotu. Jihomoravští soupeři ale (z námi neznámých důvodů) odmítli sehrát tento zápas ještě ten večer, a tak oba kluci museli nastoupit i v neděli. Tam už s přibývajícím časem ubírali na důrazu a přesnosti a museli se tedy spokojit s bronzovou medailí, která je ale opět krásným úspěchem!

Stručně shrnuto: Další velké zkušenosti pro Káťu do příští sezóny, spolehlivé a stabilní výkony obou kluků a potvrzená herní zkušenost Lucky bohužel s neveselým koncem. Takže k poděkování všem účastníkům výpravy, čili hráčům i rodičům, přidávám tentokrát i přání pevného zdraví!

Martin J.



fotografie | výsledky





BAZAR

Aktualizace: 18. 5. 2016

 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri