hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19




KoledovÁnÍ v dÁnskÉm Vejenu
ISCA Tournament 2014 - 16.-19. 4. 2014

Díky pozvání na doplnění týmu SuperStars Most vyrazily na turnaj v dánském Vejenu tři zástupkyně našeho oddílu – Lenka Kmoníčková, Lucka Krpatová a Pavlína Krpatová . Turnaje se zúčastnilo více jak 400 hráčů - z České republiky, Dánska, Norska, Německa, Litvy a bylo odehráno na 1000 zápasů. Hráči byli nasazováni podle výkonnosti do kategorií dle umístění v národních žebříčcích – Masters, A, B a C. Lucka a Lenka patří do věkové kategorie U 13 a dle výkonnosti byly zařazeny do skupiny nejlepších hráčů, stejně na tom byla i Pavlína, patřící do věkové kategorie U15.
Ve čtvrtek 16.4. se hrály smíšené čtyřhry a všechna děvčata vyhrála svou skupinu a postoupila do finálových skupin, kterou Pavlína se svým dánským spoluhráčem Nikolajem Severynem po vítězném tažení dovedla až do toho nejšťastnějšího vítězného konce. Lucka ve svém vítězném tažení postupovala stále bez porážky, jen jeden zápas hrála na tři sety, což rozhodlo o tom, že skončila na 2. místě. Lenka vyhrála skupinu a o postup do finále se utkala s Luckou. Lenka se svým dánským spoluhráčem obsadila třetí místo.
Pátek 17.4 byl ve znamení dvouher. Všechny hráčky se prokousávaly skupinami a doslova drtily své protihráčky jednu za druhou. Všechny svoje skupiny vyhrály. Ve finálové skupině si Lucka si zahrála o první místo s Lenkou a vyhrála. Pavlína dvouhry vyhrála bez ztráty setu, stejně jako Lucka.
Sobota 18.4 pokračovala čtyřhrami, Lucka měla za spoluhráčku svou oddílovou kolegyni Lenku Koníčkovou. Spolu bojovaly a prorážely si cestu až k vítěznému konci.
Pavlína měla spoluhráčku z Dánska, Camillu Hansen. V základní skupině obdržela děvčata jednu porážku ve třech setech od domácího páru. Tato porážka znamenala i po výhře všech dalších zápasů konečné 2.místo.
Celý turnaj byl zakončen, zejména díky výborným výsledkům, návštěvou nedalekého Legolandu, kde jsme si prohlédli celý park. Většina atrakcí však díky pozdnímu odpoledni byla již uzavřena, ale i tak to stálo za to!
Něděle byla ve znamení odjezdu. Díky výborným výsledkům celé výpravy (6 zlatýc h, 8 stříbrných a 3 bronzová umístění), která čítala 14 hráčů a hlavně díky vedoucímu celé výpravy, kterým byl pan Lukáš KROC, prezident oddílu SUPERSTARS Most, jsme podnikli cestu domů přes dánské ostrovy Fyn, Sjelland, Falster a Loland. Děti tak viděly dlouhé mosty mezi těmito ostrovy a nádherné křídové útesy Stevens Klint. Navíc jsme se i svezli trajektem mezi městy Rodby a Puttgarden.
Rád bych poděkoval za pozvání na tento turnaj a úžasnou organizaci panu Lukáši Krocovi a firmě FORD AUTO IN PARDUBICE, která nám zapůjčila nový FORD Tourneo Custom. Gratulujeme všem k výborným výsledkům.mkrpi


fotografie



NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri