hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19




5 medailÍ nejmenŠÍch v RychnovĚ


Jak naše barvy v Českém Krumlově hájili naši nejlepší nejstarší žáci, tak v Rychnově nad Kněžnou naopak Ti nejmenší a s nimi i někteří, ti již pokročilejší.
Celé výpravě, ale i turnaji pak "kralovala" Lenka Kmoníčková, která zde ani zdaleka nenašla přemožitelku. V nejstarší kategorii děvčat ji ještě sekundovala Anička Drnková.
Mezi nejstaršími chlapci dominoval Jenda Lichý, předvádějíc velmi pohledný badmintonový styl. Dalším "po boku" mu byl Vojta Rybyšar, který ke své poměrně šikovné ruce bude muset přidat ještě nohy.
Mladším chlapcům vládl na kurtu v modré teplákové soupravě hrající Pavel Jeništa, který je, díky svému věku a především svému odhodlání, opravdovou nadějí pro náš oddíl do budoucna. Stejně tak by tomu mohlo být i s dalším bojovníkem Honzou Rybyšarem na druhém místě, jenž při trénincích mívá stejný "hlad".
V nejmladší kategorii děvčat nás zastupovala Apolenka Bártová, které se sice na stupínek nejvyšší vyšplhat nepodařilo, avšak sbírání prvních turnajových zkušeností je k nezaplacení. Její píle někdy zcela jistě sladké ovoce přinese.
Tím nejmenším a možná i v historii celého našeho oddílu nejmladším, který kdy na turnajový kurt nastoupil, se stal pětiapůl-letý Kryštof Ježek. I on zde usiloval o cenné vavříny a nakonec se mu to i podařilo, neboť ve své skupině (jediný předškolní) dokázal získat stříbrnou medaili. Jako vůbec první jeho zápasové zápolení přineslo nejen pár nezbytných slziček, ale nakonec i to nejdůležitější – radost a úsměv, nejen na jeho tváři. Já ale doufám, že také znamenalo jakýsi odrazový můstek k jeho badmintonové kariéře.
Všem shora zmíněným tímto gratuluji k dosaženým úspěchům a přeji mnoho a mnoho chuti a především píle v dalších trénincích. Jak známo "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti".
A také jim přeji, aby vydrželi i jejich rodiče, bez nichž to jde jen velmi ztuha. Za to jim Všem patří též mé upřímné díky…!!!
TomS.


fotografie | výsledky




NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri