hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



Super Stars Cup Most U9/11, 11. 5. 2013

GPA

 

Turnajů pro "jedenáctky" letošní sezónu znatelně ubylo, děti tohoto věku se proto těšily na tradiční mostecký turnaj. Pět kurtů přivítalo i tři hráče z Pardubic, kteří v tom dobrém slova smyslu potvrdili renomé našeho klubu. Ve skupinách se hrálo do patnácti bodů na dva sety, v pavouku už klasicky na dva vítězné do jedenadvaceti a tam se ukázalo, kdo má jak natrénováno.

Dívčí reprezentant Lucka Krpatová podle očekávání procházela hladce celým turnajem a je velká škoda, že očekávané finále s Patricií Klailovou se neodehrálo kvůli zdravotním problémům této hráčky Astry Praha. Lucka si tak odvezla kromě spousty cen i parádní dort za vítězství.

Oba kluci, tj. Adam Ehm a Petr Janoušek odehráli výborný turnaj. Oba prošli bez problémů svou skupinou. Adam skončil svůj houževnatý boj už ve čtvrtfinále, kdy kvůli trochu podivnému losu narazil na silného Michala Morávka. Oba předvedli nádherný třísetový zápas a nebýt Adamova handicapu v podobě bolavé nohy, mohlo to možná skončit i jinak… Každopádně Adam utkání zvládl a bojoval až do posledního míče – jen si to zasloužil odehrát až v semifinále. Péťa dokázal poměrně jistě dojít až do finále, kde ho podle očekávání čekal stejný hráč, který vyřadil Adama. A bylo tu další vyrovnané utkání nejvyšších parametrů před početným obecenstvem a opět na tři sety. Kladenský hráč pro sebe rozhodl koncovku třetí sady 21:18, takže Péťa bral stříbro, ale se svým výkonem byl právem spokojený. Poslední zápasy obou kluků byly dvěma rovnocennými vrcholy turnaje.

Všem třem patří uznání a dík za jejich výkony!

Martin J.



fotky | výsledky




NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri