hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON BOWLING CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Pátek 10 Květen, 2013 10:45



zpět > naše turnaje

GP C U13, Liberec

16.2.2013 - GPC Open U13 Liberec – Memoriál Z. Kožešníka

Otevřený turnaj třináctek přivedl na čtyři kurty do liberecké školy v Barvířské ulici 32 chlapců a 27 děvčat. Do loňska se jednalo o turnaj U9/11, letos poprvé šlo o body. Při tomto počtu hráčů se dal očekávat poměrně dlouhý turnaj, což se potvrdilo už na začátku, kdy se téměř do půl desáté dávaly dohromady párové disciplíny (které se hrály zkráceně do 15 bodů, singly klasicky do 21, vše na dva vítězné sety). Na zápasy poražených v prvním kole bylo možno proto ihned zapomenout. Turnaj byl tedy podle mého názoru opět neúměrně dlouhý, někteří hráči čekali na následující kolo i přes dvě a půl hodiny. Organizátoři přichystali na každý zápas dva péřové míče, což je jednoznačně chvályhodný počin, ovšem při pohledu na jejich kvalitu si mnoho přítomných řeklo, zda se nejedná pouze o zbytečnou investici...

Nicméně… pohled do listiny přihlášených sliboval vynikající zápasy a tak tomu i skutečně bylo. Bohužel se některé takové zápasy kvůli poměrně překvapivému losu odehrály hned v prvním kole (viz výborné duely Lucky Krpatové s Janou Adámkovou nebo Adama Ehma s libereckým Filipem Markem).

O všech šesti pardubických zástupcích (Lucka, Káťa, Lenka, Michal, Péťa, Adam) lze opět s potěšením napsat, že brali turnaj zodpovědně a to zejména v singlech. Čtyřhry a mixy už bývaly z naší strany více či méně improvizací – často z důvodu nesehranosti nebo malých zkušeností. Výjimkou byla Lucka Krpatová, která zkušeně ovládla jak debl (s K. Zuzákovou), tak i mix (se suverénním Markem Aubusem). Dvouhry našim zástupcům, jak už jsem zmínil, přinesly rozhodně zajímavé střety a to nemění nic na tom, že výsledkově to nedopadlo nijak oslnivě. Zejména to platí u Adama, který si za svůj výkon rozhodně zasloužil sehrát více než jeden zápas, a který mimochodem dokázal z kluků dosáhnout nejlepšího výsledku v párovkách (čtyřhra s kladenským M. Morávkem).

A tak zbývá závěrem poděkovat za předvedenou hru a dospělému doprovodu za zázemí a dopravu.

Martin J.

 

fotografie | výsledky


 

Školička badmintonu

bad

Od 26. srpna pořádáme tradiční PRÁZDNINOVOU ŠKOLIČKU BADMINTONU.


 

Nábor

bad

Chcete začít hrát badminton?
Hrajete ho a chcete si taky zahrát s někým jiným a dál se zdokonalovat?

Přijďte k nám :)

Oddíl přijímá nové dospělé členy především na tréninky ve středu a v pátek.


 

Chata v Mladkově

bad

Možnost rekreace v létě i v zimě za bezkonkurenční ceny.

 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri