hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



 

Turnaj pŘÍpravek ČeskÝ Krumlov
3. kolo - U9/U10/U11

turnaj_31_10_2009

 

A tak jsme po měsíci zase zajeli do Krumlova a zanechali opět výraznou pardubickou stopu. Za dvanáct let trvání prošlo tímto turnajem mnoho hráčů a spousta z nich se dodnes objevuje v čele žebříčků. Uvidíme jak to bude u těch našich… Tuto sobotu se stihlo odehrát pět kol švýcarského systému a výsledky byly často těžko předvídatelné a o pořadí rozhodl třeba jen jediný míček, inu… jiné už to nebude.


Nyní komentář k našim zástupcům:

Věčně vysmátá Káťa Valentová to dotáhla v U9 na pěkné šesté místo a pokud příště předvede opravdu to, co umí (tedy zejména dlouhé míče dozadu a lepší držení rakety), může myslet i na vyšší příčky. Adam Ehm si letos užívá poslední zápasy v devítkách a z těch tří nejsilnějších hráčů (Buchtele, Ehm, Hora) to Adamovi vyšlo tentokrát nejlépe, a ke zlaté medaili z tohoto kola přidal i těsné zlato celkové - gratulujeme!

V U10 Péťa Janoušek naštěstí nezopakoval loňský výbuch ve třetím kole a opatrně si pohlídal druhou pozici, které mu zajistila i celkové stříbro.

U11: Anička Drnková to má v této kategorii těžké a zatím sbírá málo bodů, ale snad o to víc zkušeností. Léňa Kmoníčková předvádí stabilní výkony, které ji před posledním zápasem posadily dokonce až na čtvrté místo – což jí ale přisoudilo do dalšího utkání pozdější vítězku Kobylákovou, nicméně to nevzdala a celkově to nakonec přineslo šesté místo. Lucka Krpatová tentokrát neměla úplně nejlepší den, po sečtení to ale na druhé místo stačilo a celkové vítězství už si nenechala vzít.

Míšovi Grundovi přisoudil los zápasy se všemi silnými soupeři, popasoval se s nimi statečně a ve velmi vyrovnané tabulce mu čtvrté místo pomohlo k celkové bronzové medaili.

A tak, i přes pořádnou bouřku na zpáteční cestě, si každý dovezl nějakou drobnost, opět pár zkušeností, zážitků a někteří i medaili. Jsem zvědavý, v jaké sestavě dorazí náš oddíl příští rok… Výkony našich reprezentantů zaslouží uznání a stejně tak letí poděkování i na stranu rodičovského doprovodu.

Martin J.

 

fotografie | výsledky

 


NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri