hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



zpět > naše turnaje

 

Turnaj OsÍk GPD U9/U11/U13, 10.12.2011

turnaj_31_10_2009

 

10.12.2011, Turnaj Osík GPD U9/U11/U13

Na turnaj v Osíku zavítalo třiatřicet zástupců výhradně z Východních Čech, takže samé známé tváře… Oživením byla účast školičkových dětí, a to Kryštofa a Hynka Havlových, Aničky Všetečkové a Káti Valentové, kteří jsou samozřejmě ve fázi sbírání zkušeností, takže na boje o vyšší příčky určitě dojde později. Ale i třeba těch pár bodů do žebříčku je povzbudí k dalšímu tréninku. Vzhledem k počtu hráčů hráli ti mladší ve skupinách na dva sety do patnácti a v U13 pak čtyři kola Švýcarským systémem, na který navazoval dodatečný pavouk nejlepších čtyř, čili došlo nejednou na opakované zápasy ze skupin, někdy s rozdílnými výsledky…

Nejstarší děvčata nám přivážejí už dlouhou dobu pěkné výsledky a tentokrát to dopadlo následovně: 1. Adéla Seibertová, 2. Róza Bártová, 3-4. Nikča Krpálková a 5. Terka Weinerová, která (bohužel pro ni) něco ze své koncentrace směřovala mimo vlastní hru. Nicméně z prvních pěti míst jdou čtyři do Pardubic!

U kluků v U13 byla konkurence taky parádní a nakonec se po finálovém pavouku smál ten, který do něj postoupil jako čtvrtý, a tím byl Marek Vykydal. Nevím, jak dalece to měl propočítané předem, ale hlavně, že to přineslo zlato, že? O třetí místo se dělil Filda Oborník, o páté pak Matěj Ehm.

V U11 kralovala podle očekávání Lucka Krpatová. Lenka Kmoníčková už posbírala po turnajích pár zkušeností a tady skončila na pěkném druhém místě. U kluků bohužel ve skupině nedohrál kvůli zranění Jenda Lichý. Skupinu pak podle očekávání ovládlo trio Janoušek (celkově první), Adam Ehm (nakonec druhý v U11) a lanškrounský Blažek, kteří si zahráli v pavouku společně s Luckou Krpatovou (podle slov pořadatele „…aby ji kluci trochu prohnali…“) . Netradiční finále Lucky s Péťou bylo bojem o každý míč a vítězství nakonec vybojoval solidním výkonem Péťa.

Martin J.

 

fotografie | výsledky dívky U13 (pdf) | výsledky chalpci U13 (pdf)

 


NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri