hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



 

Exhibice Jakuba Bitmana, 29. 10. 2011

Pardubice
Pardubice
Pardubice


Pardubice
Pardubice
Pardubice

Pardubice
Pardubice
Pardubice



V sobotu 29. 10. 2011 se v Univerzitní hale v Pardubicích uskutečnil, jeden z největších badmintonových turnajů, 139 zúčastněných hráčů se vzájemně utkalo ve třech kategoriích - U9, U11 a U13 a sehráli mezi sebou přes 300 zápasů.

Součástí zmíněného turnaje, byla exhibice několikanásobného mistra ČR a zároveň našeho reprezentanta Jakuba Bitmana (http://www.jakubbitman.cz).
Jeden z našich nejlepších badmintonistů současnosti, který se stal patronem našeho turnaje, před zahájením prvních zápasů předvedl ukázku tréninku a malou exhibici. Sparingpartnerem mu byl určen "skoro domácí" David Horáček.

Začátek patřil základním úderům a připomněl snad nejen malým divákům, jak důležité je dostat takové základy do krve a procvičovat je, přestože asi nepatří mezi nejoblíbenější činnosti. Jakub samozřejmě každou figuru komentoval, což se na první pohled zdá být jednoduché, ale protože se pohyboval stále naplno, záhy se mu nedostával dech.
Za zmínku stojí i fakt, že pokud neodehrál míč správně, hned zveřejnil osobní sankce v podobě několika desítek dřepů apod. Inu tady je vidět, kam ho až posunul poctivý trénink a sebekázeň. Závěr patřil očekávané herní exhibici, kdy se oba hráči dostatečně vyřádili.

Zbývající čas pobytu patřil zřejmě nejzajímavější činnosti směrem k dětem, a to když Kuba rozdal přes 100 fotografií s vlastnoručním autogramem. Samozřejmě nemluvě o společných fotografiích s jedním ze vzorů našich badmintonových nadějí.
O památce na tuto návštěvu Pardubic tak není sebemenších pochyb...!

Nezbývá tedy než touto cestou Jakubovi jménem celého Pardubického badmintonového oddílu co nejúpřimněji za nejen výše uvedené poděkovat a popřát pevné zdraví, které je prvořadým předpokladem při úspěšném tažení za dalšími vavříny.

Martin J. & Tom S.



 

článek k celému turnaji | fotografie z turnaje



NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri