hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 2 Leden, 2018 10:19



 

BenÁtky nad Jizerou – 17.9.2011 – U9 / U11

GPA

 

Našim mladším zástupcům oddílu nastala i tento víkend příležitost předvést co natrénovali na turnaji v Benátkách nad Jizerou. Systém turnaje byl klasický skupinový s postupem dvou nejlepších do pavouka, včetně souboje o třetí místo. Bohužel pořadatelé naplánovali systém a počítání podle počtu předem přihlášených hráčů, a přestože jich přijel více než dvojnásobek, nebrali na to ohled a tak se turnaj dohrával ve večerních hodinách. Na výkonu to u některých bylo poznat…

Pardubičtí reprezentanti měli tentokrát v „jedenáctkách“ velmi silnou konkurenci. Lenka Kmoníčková dostala do skupiny velmi zkušené soupeřky, na které zatím nestačí. Přesto bojovala a nevypouštěla ani míček. Péťa Janoušek hrál ve skupině s o rok staršími soupeři a předváděl výborné výkony, které nestačily pouze na vodňanského Šimoníka, jemuž sice sebral první set, ale další dva už tahal za kratší konec – zde už byla únava z náročného zápasu vidět. Ve čtvrtfinále skončil na raketě pozdějšího finalisty Jana Viktory. Michal Grund ve skupině nezaváhal, dostal se až do semifinále, kde nepomstil Péťovu prohru a stop mu vystavil opět Viktora. V boji o třetí místo, na který došlo okolo osmé večerní(!), Míša nestačil na Šimoníka, ale celkové čtvrté místo je v takové konkurenci více než solidním výkonem. Turnaj nakonec ovládl bezchybným výkonem hradecký Marek Aubus.

A nakonec to nejlepší: V kategorii U9 pravidelně startuje na turnajích náš jediný zástupce, kterým je Adam Ehm, a nutno říci, že sezónu začal parádně. Ve všech zápasech podal skvělý výkon a zaslouženě si odvezl pohár za první místo! Tak věřme, že ho takový úspěch bude jen a jen motivovat. Gratulujeme!

Celkový dojem z turnaje, na který přijelo opravdu mnoho kvalitních hráčů, pak bohužel kazí nezvládnutá organizace. Někteří hráči měli i dvouhodinové pauzy mezi zápasy, na kurtech byly nesmyslné i desetiminutové prostoje, chaos vznikal při určování rozhodčích a tento stav se s postupujícím časem nijak zvlášť nelepšil. Navíc, jak už bylo zmíněno, konec turnaje se kvůli hracímu systému neúměrně protáhl. Tak jen doufejme, že podobné situace se už nebudou opakovat.

Na závěr patří opět dík hráčům za výkony a všem za trpělivost.


Martin Janoušek


 

| fotky



NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri