hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Úterý 23 Leden, 2018 8:24



zpět > naše turnaje

 

GPC Open U17 Praha – Hamr, 21.1.2018

Otevřený turnaj v Praze dostál svému jménu, protože se otevřel zhruba osmdesáti hráčům zejména Severočeské, Východočeské, Středočeské oblasti a samozřejmě z Prahy. Z našeho sportovního sdružení se rozhodli sbírat zkušenosti Tomáš Urbanec a Pavel Jeništa a sbírat spíše body pak Anička Všetečková a Petr Janoušek.
Pavel si vyhrál hned svou první dvouhru na turnaji U17, Tomášovi se povedl zápas o pořadí. Oba kluci mix nehráli (málo žen se urodilo :-) ), ale statečně bojovali ve čtyřhře. Vyhráli dokonce dva zápasy, a hlavně vítězství nad oblastními rivaly z Lanškrouna (Dajčar / Jurča) je pro ně výborným výsledkem! Přičemž musím dodat, že si nechali poradit a poměrně dobře se drželi stanovené taktiky.
Anička si připsala ve všech třech disciplínách několik vítězství, a i když to větší úspěch nepřineslo, bojovala opět statečně, a jako již tradičně, i s nepříznivým losem.
Největší zářez si připsal Péťa Janoušek, který nejdřív s Veronikou Veselou (Lanškroun) potvrdil pozici nasazených jedniček a zejména po tuhém finálovém boji zvítězili. Nelehké soupeře měl i s Honzou Blažkem ve čtyřhře. Došli až do finále, kde prohráli nejtěsnějším rozdílem. Tento zápas se odehrával po sedmé večerní a není se co divit, že oba už byli po náročném dni (a mnoha zápasech ve všech disciplínách) unaveni a odpočatým soupeřům už nedokázali vzdorovat. Nicméně, pro Péťu je první a druhé místo taky vynikajícím úspěchem.
Takže jsme se zase neztratili ani v hlavním městě. Díky a zase někdy příště!
Martin J.



Fotogalerie

 


NASTENKA


Oddíl badmintonu
dlohodobě podporují
_____________________

pardubice


PK
_____________________


letak_cviceni_zen
@TJPOLABINY


 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri