hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Středa 18 Květen, 2016 9:42



 

 

MČR U13 OrlovÁ – 2.-3.5.2015

TJ Sokol Polabiny Pardubice - badminton - turnaj pro dospělé 2010

hlavicka
  TJ SOKOL POLABINY BADMINTON CVIČENÍ ŽEN SPV TURISTIKA VOLEJBAL  
stin
 




TOPlist

Aktualizace:
Středa 18 Květen, 2016 10:15



 

 

MČR U13 OrlovÁ – 2.-3.5.2015

Jeden titul mistryně republiky, dvě stříbra a tři bronzové medaile do Pardubic!!!

Nejprestižnější turnaj pro nejmladší kategorii U13 hostila nepříliš dobře nasvícená hala ve vzdálené Orlové a z našich řad si v ní zahráli Kateřina Valentová, Lucie Krpatová, Adam Ehm a Petr Janoušek. Výsledkově to dopadlo někdy úplně naopak, než podle předpokladů a zkušeností z předchozích republikových klání.

Veškerá překvapení se netýkala Lucky Krpatové. Potvrdila roli našeho nejžhavějšího želízka a postoupila ve všech disciplínách do finále. Titul získala ve čtyřhře bez ztráty jediného setu s K. Zuzákovou. Dva tituly vicemistryně brala ve dvouhře a ve smíšené čtyřhře, kde byl cennější kov opravdu velmi blízko, v podstatě Lucka s Honzou již vyhráli, ale kvůli spornému výroku rozhodčího (za stavu 20:19 ve třetím setu pro Lucku s Honzou), vypjaté finále skončilo výsledkem 22:24 ve třetím setu. Za úvahu určitě stojí jestli finále mistrovství ČR by měl pískat 14letý rozhodčí.

Nečekané výsledky se zrodily spíše u ostatních třech pardubických badmintonistů. Začněme těmi nejpříjemnějšími: Zaprvé: Adam s Káťou získali parádní třetí místo v mixu. Bojovali s velkou chutí a ta jim pomohla přejít i přes Péťu s Lídou Kusou. Velká gratulace! Zadruhé: Káťa zabodovala, přiznejme trochu nečekaně, i ve čtyřhře (opět s Lídou) – hlavně čtvrtfinále bylo napínavé, kdy obě děvčata porazila nasazené trojky. Čili opět bronzová medaile pro Káťu!!!

Solidní výkon ve dvouhře podal Péťa a znovu zakončil republikový turnaj na pátém místě. Kátě opět nepomohla singlová nervozita k lepším výsledkům a Adam chtěl taky skončit lépe než devátý. Pod očekáváním zůstali oba naši kluci ve čtyřhře – dostali zase v prvním kole nejsilnější nenasazený pár - zahráli slušný zápas, soupeři ale přidali větší hlad po vítězství, a tak na rozdíl od minulého GPA, Péťa s Adamem dále nepostoupili.

Závěrem lze z výše uvedeného napsat jediné – vrchol sezóny odehráli naši hráči zodpovědně a zmíněné úspěchy jsou výbornou vizitkou pro náš oddíl, na jehož konto přibylo dalších šest cenných medailí. Všem hráčům letí dík za celou sezónu, kvalitní výkony i výsledky. A nezapomeňme na ty, kteří se o naše reprezentanty starají, čili trenéry, rodiče, řidiče, sourozence…

Martin J.



fotografie | výsledky





BAZAR

Aktualizace: 18. 5. 2016

 
© TJ Sokol Polabiny Pardubice. All Rights Reserved. Webmaster: Zofri